Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moretz zombivá alakul

2012.05.11. 10:42 koimbra 2 komment

Vámpír után zombi. Chloe Moretz az Engedj be! remake-ben egy vámpírlányt formálhatott meg, a Maggie-ben pedig egy zombit "kelt életre". Nem a szokásos élőholtas történetre kell számítani, a film inkább dráma, mint horror lesz. Moretz egy 16 éves csaj bőrébe bújhat bele, akit megkóstol egy zombi, karaktere nem változik át azonnal, hat hónapba telik, mire a folyamat végbemegy. Láthatjuk, hogy az eset hogyan hat a családra, miképp próbáljál feldolgozni az elkerülhetetlent.

John Scott vetette papírra a forgatókönyvet, amelyet mindenki dicsért. Paddy Considine, a Tyrannosaur rendezője és a Vaskabátok egyik szereplője játszhatja a lány édesapját. A kamera mögött Henry Hobson álldogál, ő eleddig main titles designerként tevékenykedett  többek között a Rango animációs filmnél, a Rossz tanár vígjátékánál és a Frászkarika horrornál és a Walking Dead sorozatnál. Emellett a NASA-nál dolgozik műholdas irányítórendszerek programozójaként. Szeptemberben láthat hozzá a produkcióhoz.

Címkék: maggie drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924501998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drex 2012.05.11. 12:08:24

Ezt a filmet már eddig is nagyon vártam,de most,hogy kiderült,ki a főszereplő,még jobban várom,csak sajnos messze van még a premier.

Doro_ 2012.05.11. 20:54:25

Ú, ez nagyon jól hagzik. Teljesen új szempotból-zombis-bemutatós :)
Szeretjük az eredetiséget.
süti beállítások módosítása