Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

4 perces Pókember videó + víruskampány

2012.05.15. 10:00 koimbra 4 komment

A Sony az egyik legnézettebb tehetségkutató műsorban, az America's Got Talentben mutatott be négy percet a nyár egyik sikervárományosából, a Pókemberből. A Marvel legismertebb és legkedveltebb szuperhősét korábban Tobey Maguire keltette életre, de az írók elég mostohán bántak karakterével, sokaknak nem tetszett az általa megformált Parker, ennek ellenére szép sikert aratott a trilógia. A rebootban Andrew Garfield öltheti fel a piros-kék rucit és tákolhat össze magának hálóvetőt. A jól ismert eredettörténeten némileg változtattak, Parker édesapja megváltoztatott valamit fia génjeiben, ami a pókcsípés után aktiválódik és szupererőre tesz szert.  Marc Webb rendező ahhoz tartotta magát, hogy egy komorabb verziót tesz le az asztalra, amelyben a főhős viccelődik a bűnözőkkel, azonban a címszereplő rengeteg alkalommal leveszi maszkját.

 

Nézzük a víruskampányt, ugyanis az Oscorp honlap rendesen beindult

 

Címkék: marketing viral trailer pókember reboot képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54509360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tureheq 2012.05.15. 10:26:01

látványos + hatásvadász + amerikai = MARVEL

Dean6 2012.05.15. 11:45:27

Ez a nagy exclusive video a trailer meg 2 jelenet a filmből... :/
Szerintem műanyag látszata van annak a gyíknak,remélem dolgoznak még rajta,mert így elég gyenge.

Rolee83 2012.05.15. 11:57:26

Tetszik, jó ötlet volt kicsit komorabbra venni az egészet, jobbnak néz ki már így is mint a Raimi féle verzió, pedig azokat is szeretem!

Doro_ 2012.05.15. 18:03:25

Megmondom őszintén az eddigi Pókember részekkel elvoltam ,100x adták már a TV-ben és teljesen kifakadtam, hogy most miért még egy pók-movie hisz az előző sem csengett le teljesen. A trailer nagyon pozitív benyomást keltett bennem :) Még ez a számomra elég ismeretlen Andrew Garfield is valamiét szimpatikusabb, mint a karótnyelt Toby még a(már fent vki által említett) komorabb hangvétel ellenére is.
Emma Stone meg kedvenc :)

Várjuk szeretettel. :)
süti beállítások módosítása