Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Possession előzetes

2012.05.17. 17:30 koimbra 2 komment

A Los Angeles Times Jinx in a Box cikkében E-bayen vásárolt különös, antik dobozról volt szó. Ebből hozott össze egy forgatókönyvre valót Juliet Snowden és Stiles White, a Képlet (Knowing) és a Boogeyman írói. Ole Bornedal, a Csak egy szerelmesfilm (Kærlighed på film) rendezője vette kezelésbe a történetet és egy-két ismertebb nevet is megszereztek Jeffrey Dean Morgan és Kyra Sedgwick személyében.

A történet szerint egy fiatal lány vásárol egy régi fadobozt, nem sokra rá viselkedése megváltozik. Szülei félreteszik veszekedéseiket és együttes erővel próbálják kideríteni, hogy mi történhetett gyermekükkel. Kiderítik, hogy a dobozka egy gonosz szellemet tartalmazott, amely képes arra, hogy megszállja az emberi testet. Amerikában augusztus 31-én kerül a mozikba.

Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott. 

 

Címkék: trailer horrorelőzetes cikkből film the possession

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104522601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.17. 17:40:20

Jó trailer! Ez az igaz történet alapján szöveg viszont elég erőltetett.

tunderninja 2012.05.17. 22:20:40

Egy újabb ördögűzés.Ebben a stílusban a Constantine volt jó,olyasmit kéne erőltetni nem a 70-es éveket.
süti beállítások módosítása