Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bejo és Hazanavicius újabb közös filmen törik a fejüket

2012.05.18. 16:48 koimbra Szólj hozzá!

Berenice Bejo úgy két évtizede kezdte filmes pályafutását, de tavaly vált csak az igazán ismertté. A némafilmes (The Artist) hatalmas kritikai és anyagi sikerét követően bizonyára sok-sok köszönetet mondott a rendezőnek - aki egyben férje is - Michael Hazanaviciusnak.

A házaspár ismét együtt dolgozhat, Hazanavicius éppen egy Csecsenföldön játszódó film forgatókönyvén dolgozik. Egy elveszett srác áll a középpontban, kétségbeesetten keresi családját, az ő szemszögén keresztül élhetjük át a háború borzalmait. A színésznő Cannes-ban azt mondta, hogy férjét Fred Zinnemann 1948-as alkotása, a The Search inspirálta. Zinnemann filmjében Montogmery Clift egy katonát alakított, aki a berlini háború után segített egy gyereknek édesanyja keresésében. Bejo elmondása szerint ezúttal ő lesz az, aki az egyedül maradt fiúval közösen kutatnak a szülők után.

"Nem A némafilmes folytatását akarjuk megcsinálni. Ez teljesen más lesz." - tette hozzá Bejo. A forgatás év végén kezdődik Grúziában.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr214524625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása