Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Static előzetes

2012.05.19. 11:35 koimbra Szólj hozzá!

Sara Paxton előszeretettel vállal be horrorokat, ismerős pályán mozog, ugyanakkor nem mindig választ körültekintően. Sarah Shahi szintén a Static-ban domborít, úgy tűnik, hogy a sorozatok világából (Életfogytig zsaru) csak a B kategóriáig jutott. Milo Ventigmila szintén ismerős lehet a tévé képernyőiről, illetve néhány DVD-s alkotásból, ő is csak ritkán tud kikaparni magának egy mozis szerepet.

Ventigmila játssza a fiatal írót, aki a Shahi által megformált feleségével gyereküket gyászolják. Egy szokványos éjszaka Paxton karaktere kopogtat ajtajukon, a bepánikolt nő azt állítja, hogy valaki üldözi őt. Nem sokra rá néhány maszkos alak is bejut az ingatlanba, a páros pedig rájön, hogy az eset talán nem is annyira véletlen, a múltjukban történt dolgok miatt támadták meg őket.

A forgatókönyvet írta és a filmet rendezte Todd Levin, aki ezzel a művel debütál a filmbizniszben. Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Címkék: trailer thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684525613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása