Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg a Headhunters rendezőjével dolgozik

2012.05.19. 12:04 koimbra Szólj hozzá!

A hollywoodi stúdiók figyelmét egy ideig az kötötte el, hogy megpróbálták megszerezni a The Disciple Program akció-thriller forgatókönyvét. Tyler Marceca író dúskálhatott az ajánlatokban, végül az Universal jött ki győztesen a csatározásból.

A Manchuriai jelölt-szerű tervezetet főszereplője Mark Wahlberg lesz, sőt mi több, sikerült megnyerni Morton Tyldum norvég filmest a rendezői teendőket ellátására. Tyldum már egyébként is az Álomgyárban sertepertélt, mivel Wahlberggel közösen dolgoznak a Headhunters remake-en, amiből valószínű, hogy 2-3 éven belül nem lesz semmi. A sikervárományos projektben Wahlberg karaktere az udvarukban lel rá felesége holttestére.

Természetesen saját maga próbálja felderíteni az ügyet, ahogy egyre jobban beleássa magát az ügybe kiderül, hogy néhai neje egy teljesen más életet élt, mint amiről tudomása volt.

 

 

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514525660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása