Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bullock és McCharty nyomoznak

2012.05.20. 13:32 koimbra Szólj hozzá!

Haverzsaru akció-vígjáték női főszereplőkkel? Katie Dippold a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) sorozat írója a Fox stúdiónak adta el új forgatókönyvét, ahol gyorsan felhajtották a számukra megfelelő főszereplőket és rendezőt.

Sandra Bullock és Melissa McCharty írt alá a filmre, előbbi egy kissé merev FBI ügynököt alakíthat, utóbbi pedig egy, az előírásokat rendszeresen figyelmen kívül hagy bostoni zsaru bőrébe bújhat. Úgy alakul, hogy kénytelenek együtt dolgozni egy ügyön, ahol egy orosz gengszterrel kell leszámolniuk.

Paul Feig, a Koszorúslányok alkotója dirigálhat a forgatáson. Egyelőre folynak az egyeztetések, hogy mikor lendülhetnek be a munkálatok. McCharty a Mike & Molly sitcomjával van elfoglalva, akkor ér rá, ha felveszik az évad részeit.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64527360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása