Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Minden rendben van Nick Stahllal?

2012.05.20. 13:30 koimbra 2 komment

Nick Stahl gyakorlatilag arra a sorsa jutott, mint kollégája Edward Furlong. Mindkét színész John Connort keltette életre, Furlong a Terminátor második részében játszotta a Skynet célpontját, majd zűrös magánélete miatt bebukta a lehetőséget, hogy a harmadik felvonásban is benne legyen. Stahl vette át tőle a stafétabotot, aki nem tudta kihasználni a kínálkozó alkalmat, azóta is inkább a B kategóriás filmek körül tengődik, ráadásul alkohol-és drogproblémákkal küzd. Pár nappal ezelőtt Stahlnak nyoma veszett, ezért felesége szólt a rendőröknek.

Stahl végül életjelet adott magáról, a 32 éves férfi e-mailben értesítette barátait, hogy jól van, éppen egy kezelésen vesz részt és 30 nap múlva jelentkezik. Elnézést kért, hogy ennyire megijesztette őket.

Ám az e-mail nem nyugtatta meg a színész ismerőseit, eléggé szkeptikusan fogadták a hírt és nem biztosak benne, hogy Stahl az igazat írta nekik. A zsaruk sem zárták le azonnal az esetet, mondván, hogy a leírtakból egyáltalán nem lehet egyértelműen leszűrni, hogy Stahl biztonságban van-e.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr184527336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikininki 2012.05.20. 23:37:23

űű ez elég gáz. egyből a motel 1, haveroknak küldött mms-e ugrott be, hogy "jól vagyok, semmi gáz"...
bár szegény nagyon pocsék john connor volt a 3. részben, azért remélem nincs semmi baja

Cucuminator 2012.05.21. 19:34:13

Judittal tervezik a közös főzőműsort...
süti beállítások módosítása