Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Larter, Speedman és Pullman a Beyond Apollo sci-fiben

2012.05.21. 17:07 koimbra 1 komment

A Végső állomáson és a Resident Evilen edződött Ali Larter az Underworld-ben morgó Scott Speedmannel közösen lépdelt fel a Beyond Apollo fedélzetére és magukkal húzták Bill Pullmant is. Barry N. Malzberg díjnyertes regényén alapszik a film, amelyből Matt Reeves producerként veszi a részét (vagyis pénzét). Rajta kívül Aaron Ockman is egyengeti a projekt útját, ami a Children of Corn: Genesis és a Hellraiser: Revelations fényében nem épp jó hír.

Két űrhajós a Vénusz fel tart, azonban a küldetést a féltávnál meg kell szakítani és visszatérnek a Földre. Amikor a mentőcsapatok rálel az űrhajóra csak egy ember kászálódik ki belőle, a kapitány szőrén-szálán eltűnt. Semmi nyoma, nincs meg a teste és az utazást túlélő asztronautának fogalma sincs, hogy mi történhetett vele. A kihallgatások során képet kapunk arról, hogy mi történt az úton, de a legfontosabb kérdés mégis az, hogy mi történhetett a társával. Megölték? Öngyilkosságot követett el? Vagy esetleg egy idegen létforma felelős eltűnéséért?

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr314529993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.05.21. 19:43:31

hű ez jó könyvnek tűnik, ti olvastátok?
süti beállítások módosítása