Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Portman a Jane Got a Gunban

2012.05.22. 21:30 koimbra 2 komment

A Beszélnünk kell Kevinről (We Need to Talk About Kevin) a díjszezon egyik nagy vesztese volt, alig méltatták jelölésekre és még a kasszáknál sem termelt szépen. Talán Lynne Ramsay következő alkotására jobban odafigyelnek, a skót rendező dirigálhatja a Jane Got A Gun westernt, amely Natalie Portman érdeklődését is kivívta, aki nem csak a főszerepet nézte ki magának, hanem producerként is egyengeti a film útját.

Brian Duffield körmölte le a forgatókönyvet, a tavalyi év egyik legjobb forgatókönyvének tartották. A történet szerint egy törvényenkívüli fickó esik át háza küszöbén, alig él, tele van golyószaggatta sebekkel. Bandája a nyomában lohol, nem jellemző rájuk, hogy félkész munkát hagynak határa és bizony az egykori bandatagot is valamiért holtan szeretnék látni. A férfi felesége volt szerelme segítségét kéri, aki nem mellesleg kiváló fegyverforgató is. Szükség van rá, ha nem akarja a farmját lerombolva látni.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr594532640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.05.22. 22:04:16

Janinak fegyvere van ajjaj.D
ő itt a jani

vrango 2012.05.23. 07:37:25

Bevallom, hogy nehezen értettem meg ebből az ismertetől, hogy ki kivel van, de jónak tűnik... Portman miatt meg eleve:)
süti beállítások módosítása