Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emlékmás tv spot

2012.05.23. 21:20 koimbra 3 komment

A Disney befürdött a John Carterrel. Az Universal a Csatahajó kudarcát próbálja feldolgozni. Vajon a Sony beállhat a sorba és próbálja kitalálni, hogy miképp tudná pótolni a hatalmas buktát? Erősen benne van, hogy elhasal, hisz' a Philip K. Dick művekből készített filmek közül csak kevés termelt profitot. Mindenesetre Colin Farrell megpróbálja túlélni az elé gördített nehézségeket, a tv spotot követő jelenetben még Kate Beckinsale is le akarja verni.

 

Az Ellen Degeneres show-ban adták le a jelenetet, remélhetőleg a Beckinsale-es résztől indul a videó.

Címkék: remake tv spot könyvből film total recall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr734542537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bucbuc 2012.05.23. 23:36:11

Ott lehet ezt nagyszerűen elbaszni, hogy nem értik meg mitől volt jó az eredeti film.

Attól, hogy bár a jövőben játszódott, mégis logikus és hihető volt.

Nem attól, hogy milyen segge van bekinszélnek meg hogy milyen effekteket raknak bele és kurvára nem attól, hogy ostoba, hiteltelen akciókat raknak bele.

tunderninja 2012.05.24. 11:02:08

Nekem is nagy kedvencem az osztrák tölggyel fémjelzett verzió.
Bár ha ennek adnak egy okos intelligens történetet,és jó hangulatút készített a rendező annyira nem lesz rossz ez.Szerintem.

Söci 2012.05.24. 11:15:42

mondjuk nem értem, miért buktak ezek akkorát, egyik se rossz film, csak valszeg annyira erős az idei felhozatal, hogy mellettük nem állták meg a helyük
süti beállítások módosítása