Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hófehér és a vadász interaktív előzetes

2012.05.23. 10:32 koimbra 2 komment

Az idei második Hófehérkés fantasy, amelyben Kristen Stewart és Chris Hemsworth száll szembe Charlize Theronnal. Az Universal ugyan abban bízik, hogy hatalmas siker lesz, de ugyanakkor egy másik stúdió szép csendben jégre tette saját verzióját, a The Order of the Sevent, ahol harcművész törpék verekedtek volna a főhősnő mellett. A Disney ugyanis a John Carter buktáján okulva gyorsan átgondolta, hogy lenne-e értelme egy igen nagy költségvetésű akció-fantasyt egy elsőfilmessel (Michael Gracey) elkészíttetni.

A Hófehér és a vadászhoz ezúttal egy interaktív előzetest tettek közzé, amihez kell egy kis angol tudás. A trailerben kattintgatva egy-két soros érdekességeket osztanak meg az érdeklődőkkel. 12 éven aluliaknak nem ajánlott a megtekintése.

Címkék: trailer hófehérke snow white and the huntsman hófehérke sanders interaktív előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr504533398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.05.23. 11:07:19

tényleg iszonyat jól néz ki ez a film, ahhoz képest, hogy egy Hófehérke történet

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.23. 15:52:04

Én várom, szerintem jó lesz.
süti beállítások módosítása