Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Chronicle rendezőjére bízták a Shadow of the Colossust

2012.05.24. 11:07 koimbra Szólj hozzá!

Miután Josh Trank leforgatta a Chronicle - Az erő krónikáját (Chronicle) hirtelen több projekt landolt az asztalán. Ő készíthetné el a Fantasztikus Négyes rebootját, rábízták a Venom képregényfilmet (ami nem mostanság lesz, talán a Pókember 2 után) és a The Red Start, ezen kívül a Chronicle második felvonása is összejöhet.

Ráadásképp bevállalta a  2005-ben kiadott Shadow of the Colossus játék megfilmesítését. A tervezet éppen parkolópályán pihent, 2009-ben Justin Marks, a Street Fighter: Legend of Chun-Li és behalt Voltron forgatókönyvírója látott hozzá a történet megírásához...és a Sony csak most porolta le újra filmtervezetet, de Marks már távol jár.

A Shadow of the Colossus afféle gondolkodós-ügyességi-kalandjáték volt, a főhőssel le kellett abálni egy rakat hatalmas szörnyet, bestiát, lényt, de mielőtt nekiesett volna az aktuális behemótnak meg kellett fejteni néhány feladványt. Hősünk azért vágta le a teremtményeket, mert csak így tudta feltámasztani elhunyt szerelmét

 

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr214543388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása