Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nyerj páros belépőket a Várandósokra

2012.05.25. 10:20 koimbra 3 komment

Heidi Murkoff itthon is megjelent könyve alapján készült a Várandósok vígjáték, amiben Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Chris Rock, Ben Falcone, Rodrigo Santoro néz szembe az anyaság és apaság örömeivel, illetve az ezzel járó nehézségekkel.

10 páros jegy kerül kisorsolásra a május 30.- án 19.00 órakor kezdődő vetítésére egy budapesti moziban, tehát csak azok küldjék be a helyes válaszokat, akik el tudnak menni rá. A játék május 26, szombat éjfélig tart.

1:) Ki rendezte a produkciót?
2:) Melyik volt az a másik film, amiben Jennifer Lopez  gyerekvárás viszontagságaival nézett szembe?

 

 

Kirk Jones (Lottózsonglőrök, Nanny McPhee – A varázsdada, Mindenki megvan) legújabb vígjátéka egy kacagtató és szívmelengető történet öt párról, akiknek sorsa egybefonódik, mikor kénytelenek szembenézni a terhesség kihívásaival és küzdelmeivel. A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek. A bébimániás író és ügyvéd, Wendy (Elizabeth Banks) kénytelen megtapasztalni saját testén azt, amiről eddig csak írt és beszélt, mikor a várandósság hormonjai kezdik egyre jobban megőrjíteni; eközben pedig Wendy férje, Gary (Ben Falcone) saját apjával kénytelen rivalizálni, aki sokkal fiatalabb feleségével, Skylerrel (Brooklyn Decker) vár ikreket. A fotográfus Holly (Jennifer Lopez) szeretné körbeutazni a világot, hogy adoptáljon egy gyermeket, ám a férje, Alex nem teljesen biztos a dolgában, így pánikhangulatát lecsillapítandó, beáll egy „fickós” segítő csoportba, melyben az újdonsült apák osztják meg egymással kételyeiket. A rivális szakácsok, Rosie (Anna Kendrick) és Marco (Chace Crawford) számukra is meglepő összemelegedése pedig váratlan következményt von maga után: mi a teendő, ha az első randiból rögtön első gyerek is lesz?

Érdekességek:

A film Heidi Murkoff, itthon Az a 9 hónap címmel megjelent azonos című terhes tanácsadó bestseller könyvsorozatán alapszik, melyeket a New York Times adott ki, és amelyekből csak 2011-ben 14.5 millió példányt adtak el.
Kristen Wiignek (Koszorúslányok, Paul) is felajánlottak egy szerepet, ám ő kénytelen volt azt lemondani a tévében futó Saturday Night Live-os kötelezettségei miatt.
A What to Expect When You’re Expecting jeleneteinek felvételei 2011. július 25. és szeptember 30. között zajlottak Atlantában és Dél-Afrikában.
Jennifer Lopez nem először kóstol bele a terhes-komédiába, előző filmje, a 2010-es Ilyen a formám is épp a gyerekvárás viszontagságait mutatta be vicces formában.


BEMUTATÓ: 2012. május 31.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

 
Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr764530528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.22. 09:50:31

@SittingDuck: Nekem:) ott van a kapcsolat a fejlécnél, vagy rákattintasz a nevemre és úgy is el lehet küldeni

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.28. 13:30:00

Kisorsoltam a nyerteseket, már elküldtem az e-maileket. Gratula a nyerteseknek, jó szórakozást.
süti beállítások módosítása