Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilson, Wilde és Larson a Squirrel To The Nuts-ban

2012.05.25. 13:10 koimbra 1 komment

Még 2010 őszén jött a hír, hogy Noah Baumbach és Wes Anderson lesz a producer a Squirrel To The Nuts projektnek, amelyet Peter Bogdanovich fog dirigálni. Csak mostanra sikerült úgy-ahogy megbeszélni a részleteket és hozzáláthattak a szereplőválogatáshoz, kezdetnek Anderson egyik barátja és kedvenc színésze Owen Wilson szerződött le, majd Olivia Wilde, Brie Larson is aláírt, Jason Schwartzman még kéreti magát.

Wilson egy színdarabrendezőt kelt életre, aki beleszeret a Larson által megformált színésznői álmokat dédelgető prostiba. Habár a direktor házas mégis rendszeresen találkozgatnak, rendszeresen kisebb összegeket szurkol le a hölgy markába, aminek segítségével végre az örömlány valóra tudja váltani vágyát.

Andersonék reménykednek benne, hogy ősszel hozzáláthatnak a forgatáshoz, bár a munkálatokhoz szükséges összeg még nem jött össze.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr894545653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.05.25. 15:23:48

Nekem tetszik a projekt - feltétlenül illik Wes Anderson és Owen Wilson "profiljába" :)
süti beállítások módosítása