Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lauda vs. Hunt

2012.05.28. 19:26 koimbra 1 komment

Mivel a Setét torony adaptáció parkolópályán pihen Ron Howard hozzálátott a Rush-hoz. A Forma 1 versenypályáin és vezetőülésein játszódó produkció Niki Lauda és James Hunt versengését mutatja be. Előbbit Daniel Brühl, utóbbit Chris Hemsworth játssza. Két F1 sztár, két igazán nagy név az autóversenyzés világából. Az előzetes még várat magára, de egy featurette már napvilágot látott. A bemutatóig esetleg az Ayrton Sennáról készült dokumentumfilmet be lehet pótolni.

Címkék: rush featurette

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164551343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2012.05.29. 09:17:17

zsír lesz ez.
volt már egy kis film , arról hogy egy embert egy profi vágó-t felvettek és a régi 76-os összes azaz az összes interjút eddzést versenyt backstage felvételt amit lehet felleltek és vágogasson ki belőle mindent ami érdekes és fontos.
twitter oldalán nézegettem a képeket és hihetetlen sok autót és jelmezt használnak hogy korhű legyen az egész.
Sztem elég korrekt a végeredmény ami ki fog kerülni :)
süti beállítások módosítása