Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lay to Favorite előzetes

2012.05.30. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

Beth Raymer a Columbia egyetemen tanult és megismerkedett Fulbright tanaival. Tanulmányozta az offshore szerencsejátékot, majd később kiadta a Lay the Favorite memoárját, amiben többek között  a szexiparban, az amatőr boxban és a sportfogadásokból szerzett tapasztalatairól, élményeiről ír.

Könyvéből Stephen Frears készített filmet, amire sikerült megnyerni Bruce Willits, Rebecca Hallt, Joshua Jacksont és Catherine Zeta-Jonest. Magától értetődő, hogy Raymer karaktere áll a középpontban, kezdetben Floridában sztriptízel, majd Las Vegasba utazik, hogy pincérnő lehessen. Megismerkedik a matematikában jártas Dinkkel, aki rendszeresen fogad különféle sporteseményekre. Dink és Beth együtt próbálják kiötleni, hogy miképp tudnának nagyobb összeget nyerni.

Magyar premier még nem ismert, Angliában június 22-én mutatják be. Év elején levetítették a Sundance filmfesztiválon, ahol nem lelkesedtek túlságosan a filmért.

Címkék: trailer könyvből film lay to favorite

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454554510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása