Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carnahan dirigálja a Continue-t

2012.05.31. 21:37 koimbra Szólj hozzá!

Joe Carnahan a Szupercsapat (A-Team) sorozatból próbált egy jól jövedelmező franchise-t faragni (nem sok sikerrel), majd a Fehér pokollal javított némileg a mérlegen. Egy ideig úgy volt, hogy végre hozzá tud látni régóta dédelgetett tervéhez, a Killing Pablohoz, beleülhetett a Bosszúvágy (Death Wish) rendezői székébe is, de a remake egyelőre parkolópályán ácsorog.

Szintén a rendező asztalán pihen a Continue forgatókönyve is, a projektet a Fox karolta fel és elvileg hamarosan beindulhat az előkészületi-fázis. Frank Grillo játszhatja azt a volt katonát, aki valamiért mindig ugyanazon a napon ébred fel (mint Bill Murray az Idétlen időkig vígjátékban). Jó néhány bérgyilkos lohol a nyomában és minden egyes reggelen ki kell találnia, hogy miképp tudná kicselezni a ráküldött nehézfiúkat és hogyan tudna információhoz jutni.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664558059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása