Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kövesd élőben a Prometheus londoni premierjét

2012.05.31. 12:28 koimbra 5 komment

Ma, budapesti idő szerint 19 órakor kezdődik a Prometheus londoni díszbemutatója, amelyet online is nyomon lehet követni a következő címen: http://www.live.prometheusmovie.com/ (illetve alább a tovább után).

A premieren  részt vesz a film rendezője, Ridley Scott illetve a színészek közül Charlize Theron, Michael Fassbender és Noomi Rapace is.

 

 

 

 

Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének eredetére utaló nyomokat talál. Ezeket követve indulnak kutatóútjukra, mely az univerzum legtávolabbi, legveszélyesebb vidékére vezet. Olyan tájra jutnak, és olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amilyenről ember eddig nem is álmodott. Még a rémálmaikban sem.
Egy szörnyű csata vár rájuk: ha alul maradnak, akkor az egész emberiség velük pusztul.

Az eddig 3 alkalommal Oscar-díjra jelölt Ridley Scott, aki A nyolcadik utas: a Halál-lal és a Szárnyas fejvadász-szal a mozi sci-fi egyik legmeghatározóbb alakja, most visszatér az ismerős terepre: A Prometheus saját, új mitológiát teremt – méghozzá 3D-ben.

A film digitális IMAX 3D-ben, 3D-ben és 2D-ben lesz megtekinthető.

Addig is itt egy videó, amiben a Slashfilm és a Firstshowing oldal szerkesztője a filmről beszél. Ők már megtekinthették Scott művét.

Címkék: alien prequel prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr904556952

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Prometheus 2012.06.04. 08:09:44

Szombaton nagyon pocsék idő volt – négy fok hideg és eső, ami így június elején még itt Svédországban is túlzás – úgyhogy azt gondoltuk Jucussal, hogy szabadtéri program helyett inkább moziba megyünk. Jucus a Hófehérkét túl durvának talált...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.05.31. 15:06:09

Biztos frankó lesz. A Leicester Square-en lesz ráadásul (részben) a filmpremierek miatt újítottak fel, és múlt héten adták át.
Én ma este dolgozom, úgyhogy ki kell hagynom. Kár, Charlize Theron-t jó lett volna élőben látni.

Sanosuke 2012.05.31. 20:36:44

hogy pózolgat Guy :D

Dean6 2012.05.31. 20:37:43

Ez nagyon unalmas... :/ Az Avengers premierje sokkal jobb volt.

vrango 2012.06.01. 08:15:40

Jó nagy feneket kerítettek neki:)
A legszimpatikusabb Fassbender volt, ahogy egyfolytában dedikált:D

Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy "hús-vér embereknek" (értsd: nem elfogult kritikusoknak vagy rajongóknak) hogy tetszett a film...
(Meg persze én is látni szeretném;))
süti beállítások módosítása