Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Így indult volna a John Carter

2012.06.02. 12:19 koimbra 4 komment

Miután az animációs filmeken edződött Andrew Stanton leforgatta a költséges John Cartert, a Disney fejesei pótforgatást rendeltek el. Állítólag még több hetet vettek igénybe a munkálatok,  sok-sok új jelenetet vettek fel. A változtatások érintették a film nyitányát is. Hogy indult volna eredetileg a produkció? Alább megtekintheted.

Elvileg sokak számára nem volt tiszta, hogy Dejah hercegnő miről beszél, a Barsoomian háborúkról tartott kiselőadása zavarosnak hatott. Elvileg a hölgyemény sokkal tökösebb lett volna a produkcióban és a film folyamán ő adott volna választ néhány felmerülő kérdésre. A Disney-nél nem ilyen hercegnőt akartak, egy sokkal kedvelhetőbb-nőiesebb karakter mellett tették le voksukat.

Címkék: nyitány john carter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64560996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icevox 2012.06.02. 13:03:50

Hát bennem még mindig csak az a kérdés kering ezzel a filmel kapcsolatban, hogy: miért pont a disney?

bucbuc 2012.06.02. 22:24:22

Bennem meg az kering hogy miért pont a Mars?

Ok, 191x-ben jó volt, de most?

Mondjuk ha nem ilyen szörnyen bárgyú az egész még így is elment volna.

E-D-I 2012.06.03. 16:29:47

"Bennem meg az kering hogy miért pont a Mars? Ok, 191x-ben jó volt, de most?"

Gondolom elég nagy felháborodás lett volna a könyvet ismerők körében, ha a bolygót megváltoztatják az eredetihez képest. Ráadásul teljesen jogosan panaszkodtak volna. Ha feldolgoznak valamit, azért jó volna ha minél jobban követnék az eredeti művet. Egy elég ismert könyvről van szó, még ha a magyaroknál nem is az.

Azt meg nem teljesen értem, hogy napjainkban miért ne lenne jó a Mars.
süti beállítások módosítása