Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McCallum egy véres és komor Star Wars sorozatot ígér

2012.06.06. 16:23 koimbra 8 komment

Régóta a levegőben lóg a Star Wars élőszereplős sorozat, ám George Lucas és Rick McCallum is elmondta, hogy túl drága lenne. McCallum nemrég a Den of Geek oldalnak adott interjút, ahol újra megismételte, hogy rettentően költséges lenne a széria. 50 forgatókönyv hever az asztalukon, de a mai rendelkezésre álló technika mellett is túlságosan is sokba kerülne a széria.

Mindenesetre mondott újat is "A legnagyobb problémánk az, hogy ezek a történetek felnőttebbeknek szólnak. Úgy szólván az egész úgy fest, mintha a Deadwood sorozatot az űrbe helyeznénk. Totál különbözik attól, amit eddig George Lucasról és a Star Warsról gondolhattunk. Egyáltalán nem gyerekeknek való. Mármint remélem, hogy ők is megnézik, de a célközönség nem a 8 és 9 éves kölykök. Ha megcsinálunk minden egyes részt és ha ezek együttesét nézzük, elmondhatjuk, hogy sokkal nagyobb vállalkozás, mint amiben valaha is részt vehettünk. Gyakorlatilag az Avatar költségvetéséről van szó, nekünk viszont ki kell találni, hogy az egyes részeket miképp tudjuk 5-6 millióból kihozni.

A producer szteroidokkal felpumpált Birodalom visszavághoz hasonlította a szériát. Azt is megemlítette, ha hozzálátnak a forgatáshoz azt George Lucas nem fogja távolról nézni. Hiába is mondja a Star Wars atyja, hogy visszavonult, a széria miatt biztos, hogy elő fog jönni garázsából.

Címkék: sorozat star wars miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474569541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.06.06. 17:13:15

Hát...én annak csak örülök, ha nem 8-9 éves gyerekeknek való sorozatot akarnak.

Narg 2012.06.06. 17:19:09

azt nem értem, hogy Lucas simán kifizethetné zsebből az egész produkciót, mégis sírnak a pénz miatt... -.-''

Dean6 2012.06.06. 17:30:49

@Narg: A sorozat haszna nem olyan jelentős,mint egy mozifilmnél,ezért nem akarják finanszírozni.

Ez a sorozat téma annyira unalmas már...miért kell sorozat?!? minden évben jön egy ilyen hír,csak hát a technológia nem elég...a pénz is kevés...
Csináljanak filmet akkor.

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2012.06.06. 20:25:11

Igazán bevehetnék Joss Whedont és Kevin Smith-t. Előbbi már a Fireflyjal bizonyított a témában (értsd sci-fi-western hibrid), és az Avengersszel azt is, hogy a valósnál sokkal drágábbnak tűnő produkciót is össze tud rakni; utóbbi meg Star Wars-geek és ugyanakkor low budgetben is nagyon otthon van (De felvehetik más geek-filmesekkel, sőt fan-fiction készítőkkel a kapcsolatot... Utóbbiak közt egész pofás produkciók is szoktak lenni, miközben nem kerülnek többe, mint mondjuk egy Csillagkapu-epizód...)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.06.06. 21:24:30

@megnevezhetetlen: kevin biztos tudnak nagyon geek SW filmet/sorozatot csinálni. :D

vrango 2012.06.06. 21:57:52

Szerintem akkor jegeljék még ha nincs elég vér a pucájukban/sajnálják rá a stexet...
Egyébként meg egy évtizeddel ezelőtt még én is csíptem volna egy tényleg "Baljós" SW-részt, de most már inkább a gyermekem a szempont, Neki meg inkább még a klasszikus való... :)
Mondjuk, a legújabb (?) SW-játékokhoz már olyan brutális intrókat csináltak (CGI), hogy csak na...

L'Angelus 2012.06.06. 22:18:36

Darth Moneydady támadása lendült, mert elvonási tünetei vannak: nem kapta meg a hónapi újabb pántártermét. ÚGyis mondhatnám: havi baja van.

bucbuc 2012.06.06. 23:53:34

"Hiába is mondja a Star Wars atyja, hogy visszavonult, a széria miatt biztos, hogy elő fog jönni garázsából."

Na bassza meg, akkor felejtős az egész.
süti beállítások módosítása