Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Flight előzetes - Zemeckis hanyagolja a mo-capet

2012.06.07. 10:03 koimbra 2 komment

Robert Zemeckis a Számkivetett (Cast Away) óta nem rendezett élőszereplős filmet, azóta a motion capture technika fejlesztgetésének él. A közönség azonban nem annyira lelkes, mint ő maga és az elért pénzügyi eredmények sem őt igazolják. Az Anyát a Marsra (Mars Needs Mom) combos bukása után úgy tűnt, hogy cége lehúzza a rolót, a Disney megvált az ImageMoverstől, de az Universal 2011 augusztusában felkarolta Zemeckis vállalatát.

A Flight főszereplője Denzel Washington, az Oscar-díjas színész Whip Whitakert játssza, aki csodával határos módon sikeresen letesz a földre egy bajban lévő repülőgépet. A média hősnek kiáltja ki, de nem sokkal később a férfiban egy rakat kérdés fogalmazódik meg. Mi is történt valójában? Kinek a hibája a baleset, amely majdnem több tucat ember halálát okozta? 

Don Cheadle, John Goodman and Bruce Greenwood, Melissa Leo és James Badge Dale erősítik a szereplőgárdát. Amerikában szeptember 2-án mutatják be.

Címkék: trailer flight drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr984571001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.06.07. 10:09:59

Ahogy néztem ezt a trailert, annyira belém mart az érzés, hogy a 90-es években annyi jó, tényleg átélhető drámai film készült, most meg szinte nagyítóval kell keresni. (Hát igen, a folytatások korát éljük). Denzel jó választás, bízom a rendezőben is.

Jöhet!

Dean6 2012.06.07. 14:25:07

Nekem nagyon bejött a trailer,várós!
süti beállítások módosítása