Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb baseball film közeleg

2012.06.07. 11:55 koimbra Szólj hozzá!

Talán kevesen tudják, hogy Buzz Bissinger regénye alapján született meg a több évadot is megélt A Friday Nght Lights - Tiszta szívvel foci sorozat. A szerző nem csak ebben a sportágban van otthon, hanem a baseballban is, ugyanis szintén Bissinger tollából származik a Three Nights.

A baseball filmekre általában vevő a közönség, ráadásul nincs is túlkínálat az efféle produkciókból. Tavaly a Pénzcsináló (Moneyball) hozott szépen a kasszáknál és komoly díjesélyesként tekintettek rá.

A forgatókönyvet Bissinger saját maga körmöli le, a rendezői poszton David Anspaugh tevékenykedhet. Anspaugh otthon van a sporttémájú művekben, nevéhez fűződik A foci hőskora (The Game of Their Lives), a Mindent a győzelemért (Rudy) és A legjobb dobás (Hoosiers) is.

A sztori nem megtörtént eseten alapszik, a történések a St. Louis Cardinals és a Chicago Cubs három meccsét mutatja be. Tony La Russa menedzser verejtékes munkával állítja össze a stratégiát, nagy súly nyugszik a vállán. Billy Bob Thornton egy edzőt fogja alakítani, Edward Burns pedig az egyik játékos bőrébe bújhat.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884571334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása