Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Burger rendezhetné az Animal Rescue-t

2012.06.12. 12:53 koimbra Szólj hozzá!

Dennis Lehane művei alapján eleddig három igen jó film született. Clint Eastwood a Titokzatos folyót (Mystic River) dirigálhatta le, Ben Affleck a Hideg nyomont (Gone Baby Gone) vitte vászonra, Martin Scorsese pedig a Viharszigetet (Shutter Island) vette kezelésbe.

Az Animal Rescue novella filmváltozatával először David Cronenberg szemezett, majd magára hagyta a projektet. Helyére Alexandrer Payne lépett, akit már jobban érdekelt a tervezet és George Clooney-t szerette volna a főszerepre. De Payne mostanság kissé elfoglalt, a Fox Searchlight pedig türelmetlen, ezért inkább Neil Burgert ültették a rendezői székbe, aki tavaly elég szép eredményeket produkált a Csúcshatással (Limitless). Burger vezényelhetné le az Uncharted játék filmadaptációját, azonban annak munkálatai nem mostanság indulnak be. Az Animal Rescue egy gyilkosságra koncentrál, amely egy ellopott pitbullhoz köthető.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr824583114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása