Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Easton Ellis szaftos erotikus forgatókönyv ír

2012.06.12. 12:32 koimbra 3 komment

johansson.jpgÚjabb szaftos erotikus filmre van kilátás, ugyanis az Universal a Focus Features-szel karöltve szeretné vászonra vinni E. L. James regényét. Az ötven szürke árnyalata (Fifty Shades of Grey) könyvben egy fiatal, naiv és ártatlan irodalom szakos lány egy interjú miatt találkozik egy milliárdossal. Nem sok kell hozzá, hogy az ágyban kössenek ki és a szokványos pózokon kívül a szado mazo területre is eltévednek. A forgatókönyvre Bret Easton Ellis, az Amerikai pszicho regény írója vethette rá magát és elviekben nem fog kispórolni semmit a történetből.

Rendező? Néhány napja Angelina Jolie neve merült fel pletyka szinten, de nem sokra rá kiderült, hogy nem A vér és méz földjén (In The Land of Blood And Honey) alkotója fogja ledirigálni a produkciót. Easton Ellis azt szeretné, ha David Cronenberg vezényelhetne a forgatáson és Alexander Skarsgard játszaná a milliomost, Anastasia Steele szerepét pedig Scarlett Johanssonra vagy Kristen Stewartra bízná. Azt nem tudni, hogy a stúdiónak van-e már elképzelése a szereposztásról.

A regény tartalma: Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.(libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534583041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walter sobchak 2012.06.12. 13:50:35

Uhh hát ha Ellis szexben ugyanannyira durva lesz itt mint az Amerikai Pszicho könyvváltozatában, akkor nem 18-as, hanem 65-ös karikát kell a filmre kitenni. A főszereplő nőnek gondolom nem kérdés, ki lenne a legjobb a felsoroltak közül...

sjbee 2012.06.12. 19:26:31

@walter sobchak:
valóban nem kérdés :)
Isten ments, h KS legyen a befutó.

FayeFaye 2012.06.13. 05:59:18

Miutan a 50 shades of grey twilight fan fictionnek indult az interneten, nem hiszem, hg KS elvallalna, biztos szabadulni akar majd az asszociacioktol.
süti beállítások módosítása