Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gluck dirigálhatja a Skyjacket

2012.06.14. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

1971 november 24-én D.B. Cooper beszállt egy Boeing 727 repülőgépbe, majd a felszállást követően azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a gépet, ha nem fizetnek neki 200.000 dollárt. Miután a Boeing újra földet ért, Cooper átvette az összeget, elengedte az utasokat, majd a pilótákat arra utasította, hogy emeljék fel a gépet. A gépeltérítő valahol Pacific Northwest felett ugrott ki, az FBI szerint a férfi elhunyt, bár erre konkrét bizonyítékot nem tudott felmutatni.

Geoffey Gray könyvében ezt az esetet boncolgatja, feltárja az ügy részleteit, megemlíti Karl Fleming riportert, aki annyira beleásta magát az esetbe, hogy teljesen ráment a karrierje és három gyanúsítottról is említést tesz. A Skyjack című könyvből Keith Bunin, az In Treatment alkotója ír forgatókönyvet. A rendezői poszton Will Gluck álldogál, aki eddig vígjátékokban utazott, legutóbb a Barátság extrákkal (Friends with Benefits) filmet prezentálta

Címkék: igaz történet miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr134587597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása