Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Madagaszkár és piranhák

2012.06.14. 16:56 koimbra 2 komment

Animáció, horror és dráma.

Madagaszkár 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted): Alex, Marty, Gloria és Melman szeretnének visszajutni a new york-i állatkertbe. Mivel üldözőbe veszik őket egy vándorcirkuszban próbálnak meglapulni. Természetesen az egész társulat életét felforgatják jelenlétükkel.


Piranha 3DD: 2 évvel a Piranha remake után érkezik a folytatás, amelyet A dög rendezője, John Gulager vezényelt le. Több vért és csöcsöt ígértek. A vérengző piranhák ezúttal egy vidámparkot támadnak le. A poénokról David Hasselhoff és Gary Busey gondoskodna, Katrina Bowden és Danielle Panabaker erősíti a női mezőnyt.


Malom és kereszt (The Mill and the Cross): Lech Majewski rendezésében készült lengyel-svéd dráma. A produkció alapját Pieter Bruegel Az út a Kálváriára festménye szolgáltatta, amelyen 500 alak látható. Rutger Hauer, Michael York és Charlotte Rampling is játszik a filmben.


A Kilimandzsáró hava (Les neiges du Kilimandjaro): A francia drámában Michel nyugdíjazás előtt elveszti munkáját. Ám ő elégedett életével, de nem sokáig örülhet, mert megspórolt pénzét elrabolja két fegyveres alak.

 

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634588414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.06.14. 17:58:19

Piranha 3 DiDi !!!!!

Dean6 2012.06.15. 17:21:25

Egy darabig megint nem fogok moziba menni, jövő hónap Pókember,Batman,de addig nem sok jelentős alkotás lesz. :/
süti beállítások módosítása