Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sinister előzetes

2012.06.14. 11:13 koimbra 1 komment

Scott Derrickson az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) horrorral bizonyította, hogy tud félelmetes és izgalmas filmet készíteni. A Sinisterrel pedig megmutathatja, hogy nem csak a véletlennek köszönhette, hogy olyan jól sikerült  az Emily Rose-os alkotás.

A filmben Ethan Hawke  új házba költözik, ahol régen egy boldog család lakott, de kegyetlenül megölték őket. Hawke karaktere azt reméli, hogy új otthonában megszállja az ihlet és a világ legjobb krimijét fogja papírra vetni. A padláson rálel egy dobozra, amelyben régi felvételek találhatóak. A kíváncsiságtól hajtva lejátssza az első tekercset, megismeri a ház előző lakóit, majd jönnek a rémisztő pillanatok, ahol majd maga alá csinál félelmében.

A forgatókönyvet Derrickson írta az aintitcool egyik szerkesztőjével, C. Robert Cargillel. Amerikában októbert 5-én mutatják be. A South by Southwest Film Festivalon már leadták a horrort, az imdb-n 45 szavazat után 6,4-en áll a film.

Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Címkék: trailer horrorelőzetes sinister

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294587680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2012.06.18. 22:52:16

lehet, hogy ezt most nem kellett volna megnéznem
süti beállítások módosítása