Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Splinter Cell film

2012.06.15. 11:19 koimbra 3 komment

splintercell.jpgAz Ubisoft egyik legismertebb és legkedveltebb játéka a Splinter Cell, amely előtt ott virít Tom Clancy neve. Első részt 2002-ben adták ki, a hatodik jövő év elején kerül a boltokba. Egyelőre nincs se rendezője, se írója a tervezetnek és először megpróbálnak partnert találni az elképzeléshez.

A Warner jelezte, hogy érdekelné a dolog, de hamarosan a Paramount is bekopogtatott az Ubisofthoz. A Paramountál nagyon is jól tudják, hogy kicsoda Clancy, hiszen náluk készültek a Jack Ryan művek és javában tervezgetik a John Clark spin-offot is.

A Splinter Cellben Sam Fishert irányíthatjuk, akivel szépen csendben lopakodva vihetjük végig az egyes pályákat. A türelem itt nagy erény, csak kevés eset van, amikor veszettül lövöldözni kell.

Címkék: miújság játékból film splinter cell

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924589880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.06.15. 17:03:17

Én csak azt nem értem, hogy miért csak "most" jut eszükbe..
Mindegy, jöhet. Hátha nem rontják el.

shiver23 2012.06.15. 17:09:55

Sokan elfelejtették de úgy 5 éve már megvoltak rá az előkészületek, Peter Berg rendezte volna a filmváltozatot de aztán eltűnt a project a süllyesztőben. Éppúgy ahogy a Dead Space mozifilm is amit pedig DJ. Caruso rendezett volna…

Dean6 2012.06.15. 17:20:10

Igen,kb. minden évben volt egy ilyen hír,aztán nem jött össze.
süti beállítások módosítása