Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pitch Perfect előzetes

2012.06.15. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Talán sokakat foglalkoztat a dolog, hogy mi lesz Anna Kendrick-kel az Egek ura (Up in the Air) Oscar jelölése után? Vajon kap-e főszerepeket és bevállal-e díjgyanús produkciókat?

A Pitch Perfectben  egy magányos csajt alakít, aki utálja azt a sulit, leginkább azért, mert édesapja az egyik professzor. Hamarosan kiderül, hogy nagyszerű énekhanggal áldotta meg a sors és a suli "titkos fegyverévé" válik az a cappella csapatban. Naná, hogy indulnak egy versenyen.

A filmet Jason Moore dirigálta, az úriember korábban sorozatokon dolgozott, többek között az Everwood, s Dawson és a haverok (Dawson's Creek), Testvérek (Brothers & Sisters) egyes epizódjait készítette. A forgatókönyvet Key Cannon vetette papírra, aki A stúdió (30 Rock) sorozat szkriptjeit szállította le. Az alapanyagot  Mickey Rapkin regénye szolgáltatta.

Kenrdick 1998-ban a Broadway-en előadott High Society musicalben játszott, amiért esélyes volt, hogy Tony-díjat kap. 12 évesen ő volt a harmadik legfiatalabb, akit erre a díjra jelöltek.

 

Címkék: trailer könyvből film pitch perfect

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr264589989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása