Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Argo-akció szinkronos előzetes

2012.06.17. 19:04 koimbra 3 komment

argo.jpeg1979. Irán forrong. A Sah elmenekül, az utcákon hatalmas tömeg – a forradalom új, megjósolhatatlan változásokat ígér. November 4-én a feltüzelt tömeg megostromolja az Egyesült Államok teheráni követségét, és túszul ejti az ott dolgozó 52 amerikai diplomatát: az ő sorsuk, hosszú raboskodásuk és a megmentésükre szervezett katonai akció sokáig megtöltötte a világ újságjainak címlapjait.
De valamiről senki nem beszél. A követség feldúlása során hat amerikainak sikerül megszöknie, és elrejtőznie. Ám ők is és az otthoniak is tudják: csupán napok, esetleg órák kérdése, hogy a nyomukra akadjanak, és talán végezzenek velük. Az ellenséges, paranoid országban reménytelen a helyzetük.
A CIA egy „beszivárgási szakértője”, Tony Mendez (Ben Affleck) előáll egy mentőakció tervével. A terv kockázatos és végrehajthatatlan. Olyan lehetetlen, hogy csak egy filmben vállalkoznának rá…

A megtörtént eseményeken alapuló, feszült, fordulatos, mégis hiteles film rendező-főszereplője a Tolvajok városá-val nagy sikert aratott Ben Affleck, producere George Clooney!

 

argo.jpg

Címkék: trailer igaz történet thrillerelőzetes argo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr844594409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.17. 19:12:49

Nekem ez tetszik,nagyon úgy néz ki,hogy Ben Affleck-nek van tehetsége.

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.06.18. 10:19:13

Szerintem is ez jó lesz! Bennek van agya az íráshoz, meg a rendezéshez. Hajrá!

Söci 2012.06.18. 11:12:39

ez volt az a pillanat, mikor a vallási őrültek elkezdték Iránt is tönkretenni
süti beállítások módosítása