Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner is akar egy Tarzan filmet

2012.06.18. 20:32 koimbra 3 komment

tarzan.jpgRégen himbálódzott Tarzan a liánokon. Mikor is volt az utolsó filmverzió? Nos, Hollywoodban két stúdió is úgy gondolta, hogy elég régen. Már javában forog az egyik változat Kellan Lutz és Spencer Locke főszereplésével. Mindeközben a Warner is szeretne egy Tarzan filmet, aminek Adam Cozad írja a forgatókönyvét. Kissé el vannak maradva, mivel még a rendezői poszton nem áll senki, de a kívánságlistán három név is szerepel: David Yates, Gary Ross és Susanna White.

Yates a Harry Potter franchise-zal érdemelte ki a stúdió bizalmát,  most éppen a Cicero gengszterfilmet szeretné megvalósítani. Ross Az éhezők viadalával aratott a kasszáknál, ami e mellett szép kritikai sikert is aratott. White inkább a tévé világában ténykedik, a Generation Kill és a Bleak House sorozatokon ügyködött.

Címkék: tarzan miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr304596743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.06.19. 07:02:16

Tarzan bármikor jöhet!
Én gyerekkoromban élveztem a johnny weismülleres jódlizó (youtu.be/MwHWbsvgQUE), művi Tarzant is, de a kedvencem a - persze, nem kevésbé művi - Cristopher Lambert-féle Greystoke - A majmok ura (youtu.be/OBRhpFnnxcE) marad.

Mitya Ivanov 2012.06.19. 09:20:08

@vrango: egy igazán fasza Tarzan blockbuster nagyon hiányzik. Simán el tudnám képzelni Peter Jackson rendezésében.

vrango 2012.06.19. 10:54:07

@Mitya Ivanov: Ja, az nem lenne rossz - Jackson már megmutatta a King Konggal, hogy "fekszik" neki az őserdős miliő...
süti beállítások módosítása