Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Frankenweenie karakterei

2012.06.19. 21:42 koimbra 1 komment

Tim Burton 1984-ben készítette el a Frankenweenie rövidfilmjét, amelyben egy srác feltámasztja elhunyt kutyáját. Idén befut az egészestés verzió, Burton fekete-fehérben mutatja be a produkciót.

Az első képen a 10 éves Victor Frankenstein látható, a srác szeret filmezni és saját műhelyében fabrikálni. A másodikon az összefércelt Sparky kapott helyet, a kutyus állt gazdája alkotásainak a főszerepében, tele volt energiával és akár egész nap hajkurászta volna labdáját.

frankenweenie1.jpg

frankenweenie2.jpg

 

Ők Victor szülei, az apa utazóügynök, felettébb büszke arra, hogy okos és találékony fia van, de kissé aggódik, hogy nincs egyetlen barátja. Folyton bátorítja, hogy csatlakozzon a városka baseball csapatához. A mama is támogatja fiát tudományos kísérleteiben és szemet huny afelett is, hogy a konyhája néha egy laborhoz hasonlít.

frankenweenie3.jpg

 

Elsa Van Helsing Victor osztálytársa, aki általában véve lelkes, de mindig komor. A lánynak szintén van egy kutyája és megérti Victor fájdalmát, mikor az ebét baleset éri.

frankenweenie4.jpg

 

Persephone, Elsa  pudlija. Sparky és Persephone nagyon kedvelte egymást.

frankenweenie7.jpg

Toshaki szintén szeret kísérletezni és minden erejével azon van, hogy nagyobb eredményeket produkáljon, mint Victor. Még a lopástól sem riad vissza.

frankenweenie5.jpg

 

Bob eléggé hiszékeny és irányítható, amit Toshaki ki is használ.

frankenweenie6.jpg

 

És végül Bob mamája, aki hajlamos pánikolni és hisztizni, mikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ő azt elképzeli.

frankenweenie8.jpg

Címkék: stop motion frankenweenie

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr714599177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.19. 22:18:22

Hangulatos képek,bármennyire is nem hoz lázba ez a projekt.
süti beállítások módosítása