Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik Az emlékmás víruskampány

2012.06.19. 10:12 koimbra 2 komment

Az a szép a Rekall emlékgyártó cég marketingjében, hogy a stúdió addig folytathatja, ameddig csak akarja. Hiszen sok-sok vágya van az embereknek, sokan azt kívánják bár híres DJ vagy legendás focista lenne. Szóval igazság szerint nem is nagyon kell megerőltetnie magát, csak arra kell vigyáznia, hogy ne adagolja túl ezeket a posztereket.

Az emlékmás remake-ben Colin Farrell játssza Douglas Quidet, aki igénybe veszi a Rekall szolgáltatásait, de ahogy elindulna a program rögtön egy tucatnyi rendfenntartó özönli el a céget. Quaidnek fogalma sincs, hogy mi zajlik körülötte, de menekülnie kell, mert még neje is az életére tör.

rekall10.jpg

rekall11.jpg

 

rekall12.jpg

 

rekall13.jpg

 

Ezzel együtt fellőtték a http://norekall.org/ honlapot, ahol arra figyelmeztetik az embereket, hogy a Rekall cég szolgáltatása veszélyes.

beware.jpg

Címkék: viral poszter total recall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr194597709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása