Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Gibson és a rock

2012.06.21. 20:36 koimbra Szólj hozzá!

Horror, vígjáték, thriller és musical a felhozatal

Börtönregény (Get the Gringo): Mel Gibson főszereplésével készült akció-thriller, egy bűnözőt játszik, akit egy mexikói sittre küldenek. Nem tervezi, hogy örökké e falak között marad és tervet eszel ki a szökésre. Amerikában elkerülte a mozikat.

 

Mindörökké rock (Rock of Ages): 1987-ben játszódik Adam Shankman rendezése. Egy kisvárosi leány Los Angelesben próbálja megvalósítani álmait, rátalál egy klubra, ahol talán valóra válnak vágyai. Itt lép fel Stacee Jaxx, a rocklegenda. Tom Cruise alakítja Jaxx-t, Julianne Hough pedig a főszereplő csajt alakítja, Catherine Zeta-Jones a klub fő ellenzője.

 

Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries): Oren Peli produceri felügyelete alatt készült a horror, amelyben néhány turista Propjaty városába szeretne szétnézni. Amint leszállt az este kiderül, hogy a hely nem is annyira elhagyatott, mint ahogy hitték.

 

Én, a séf (Comme un chef): Francia vígjáték, egy sztárséfet le akar cserélni az új tulaj, mivel egy sokkal fiatalabb szakácsot szeretne a helyére tenni. Ezzel sokat spórolna, ráadásul még a séf mellől sorra rúgja ki az embereket.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr344603433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása