Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két kép a Dühöngő bika folytatásából

2012.06.21. 13:02 koimbra 2 komment

Úgy vélem, hogy a Dühöngő bika (Raging Bull) folytatása senkinek nem hiányzott. Talán ha Martin Scorsese és Robert De Niro részvételével zajlanának a munkálatok, még esetleg lenne esély rá, hogy jó legyen, de a veterán rendező és színész nem vesz részt a produkcióban. Jake LaMottát William Forsythe kelti életre, Martin Guigui rendezésében zajlik a forgatás. Az ökölvívó fiatalkorába is betekintést nyerhetünk és a készítők azt is megmutatják, hogy a bokszkarrier után milyen sors várt LaMottára.

Guigui korábban olyan filmeket tett le az asztalra, mint a Nyitott szívek (Changing Hearts) és a Csajozók társasága (Cattle Call). Mit is mondhatnék, biztos jó film lesz a Dühöngő bika.

Címkék: képben sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr554602147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.21. 20:17:59

De hát az eredetiben is bemutatták a fiatalkorát, és hogy milyen sors várt rá. Ez inkább egy remake, nem?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.06.21. 20:39:49

@Sparrow: Ebben a fiatalkorára és a ringben eltöltött éveit követő időszakra fókuszálnak. De azt hiszem, hogy végső soron mindegy is. Itt egyértelmű, hogy csak azért Dühöngő bika 2 a címe és azért Jake LaMotta a főszereplő neve, hogy minél nagyobb hasznot húzzanak...DVD-n:)
süti beállítások módosítása