Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blanchett és Firth Streisand következő rendezésében

2012.06.22. 13:31 koimbra 1 komment

Barbra Streisand a 60-as évek elején énekesnőként hódított, majd filmszerepeket is bevállalt. Háromszor állt be a kamera mögé, legutóbb 1996-ban, amikor a Tükröm, tükröm alkotást prezentálta. Most ismét rendezésre adta a fejét, bár a főszerepet nem magára, hanem Cate Blanchettre osztotta, mellé Colin Firtht szerződtette le.

A Skinny and Cat története Erskine Caldwell és Margaret Bourke-White kapcsolatára és rövid házasságára fókuszál. Caldwell amerikai író volt, Bourke-White pedig fotóriporter, aki egyike volt a II. világháború női haditudósítóinak.  Mielőtt még Caldwell megkérte volna a hölgy kezét közösen írtak egy könyvet, amely a gazdasági válságot mutatja be az USA déli vidékén élő emberek szemszögén keresztül. Házasságuk alatt még további két könyvet adtak ki.

Egyelőre még nem sikerült összeszedni a szükséges költségvetést, de a januárban induló forgatásra bizonyára összegyűlik a szükséges keret. Streisand három rendezése szépen hozott a kasszáknál és komoly díjakra is jelölték a produkciókat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr524604481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2012.06.24. 14:23:42

jól hangzik az ötlet

ellenben Streisand szörnyen néz ki ezen a képen, remélem nem plasztikáztatta túl magát
süti beállítások módosítása