Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Charlie Sheen lesz az USA elnöke

2012.06.22. 10:00 koimbra 2 komment

charliesheen.jpegCharlie Sheen mostanság ritkán látható a mozikban, de annál többet szerepel a pletykalapok címlapján. A színész ugyanis boldogan szórja el millióit drága bulikon, ahol pornósok és több kiló kokó társaságában lóg. Megteheti, hiszen elég szépen keresett a Két pasi meg egy kicsi sorozattal és az Anger Managment széria is bizonyára jól fog hozni a konyhára.

Robert Rodriguez nemrég hozzálátott a Machete folytatásához, amiben Danny Trejo Mexikóban fog akciózni. A rendező felkérte Sheent egy mellékszerepre, nem mást kell megformálnia, mint az Egyesült Államok elnökét. "Ki más lenne alkalmasabb a feladatra?" - tette fel a kérdést jogosan Rodriguez. Ebbe az őrültségbe pont belepasszol Sheen, úgy ahogy Mel Gibson is, aki a film főgonosza lesz. Mellettük csupa jó csaj fog domborítani: Amber Heard, Zoe Saldana, Sofia Vergara, Jessia Alba és Michelle Rodriguez.

macheteforgatas1.jpg

 

macheteforgatas2.jpg

macheteforgatas3.jpg

 

macheteforgatas4.jpg

 

macheteforgatas5.jpg

Címkék: forgatás képben sequel machete machete 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr594604169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chinaski 2012.06.22. 11:07:12

azt azért érdemes megemlíteni, hogy ez miért is akkora poén: sheen papa egyik legnagyobb karaktere számos filmszerepe mellett a the west wing hét évadában eljátszott jed bartlet elnök. :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.22. 15:23:36

Csakis ebben a történetben vicces ez, de itt nagyon.:D
süti beállítások módosítása