Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.06.24. 19:23 koimbra Szólj hozzá!

Aaron Eckhart alakíthatja az Elnököt az Olympus Has Fallen akciófilmben. Terroristák megszállják a Fehér Házat, még szerencse, hogy Gerard Butler is a helyszínen van.

A DreamWorks bejelentette, hogy 2014-ben jön a Need For Speed film.

Edward James Olmos leszerződött a 2 Guns képregényadaptációba, egy mexikói kartellvezért fog játszani.

Ryan Phillippe rendezésre adta a fejét, ő maga írja és dirigálja a Shreveport thrillert, amelynek a főszerepét is bevállalta. Egy színészt alakít, akit elrabolnak egy kis büdzséjű film forgatásáról.

Rob Reiner vezényelheti le a You Belong to Me thrillert, a forgatókönyvet David Murray írt. A történet egy pszichológusról szól, aki kitárulkozik egy betege előtt, amivel óriási hibát vét. Reiner ezen kívül bevállalt egy kisebb szerepet a Wolf of Wall Street filmben.

Mia Wasikowska és Zoe Aggeliki a legesélyesebb, hogy eljátssza Johanna Masont Az éhezők viadal folytatásában. Mason egy korábbi "játék" nyertese volt.

Cobie Smulders fellépdelt a Safe Haven fedélzetére, amely Nicholas Sparks regényén alapszik. Ezen túlmenően bevállalta a They Came Together romantikus vígjátékot is, ahol Paul Rudd barátnőjét alakíthatja.

Casey Affleck írja és rendezi a Josh Hamilton baseballcsillag életrajzi filmet. Hamilton remek játékos volt, majd drogproblémákkal küzdött sok éven keresztül, amiből sikerült kilábalnia.

Marcia Gay Harden lesz a The Librarian dráma főszereplője, egy könyvtárost fog megformálni, aki Costa Ricában utazgatva próbálja megtalálni önmagát.

Rufus Wainwright egy saját életén alapuló musicalen dolgozik.

Anthony Mackie egy interjúban elmondta, hogy boldogan eljátszaná Fekete Párducot, ha a Marvel megkérni.

Érdekesség: Az Entertainment Weekly megkereste Sam Jones-t, aki Flash Gordont játszotta az 1980-as filmben, hogy mivel foglalkozik mostanában: Mint kiderült: testőrködik.

Még egy Hotel Transylvania előzetes

 
 
Predestination poszter
 
 
Monsters University concept art

 
 
Batman billboard
 
 
 
Taken 2 poszter
 
Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484608451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása