Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fincher lesz a producere az IOU thrillernek

2012.06.25. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

Nem jellemző, hogy David Fincher producerként beáll egy mozifilm mögé, eleddig csak két alkalommal fordult elő. A Dogtown urait (Lords of Dogtown) követően még segített a Szerelem és egyéb katasztrófák (Love and Other Disasters) világra jöttében, most pedig újabb tervezethez adja a nevét.

Az IOU thrillert Jacob Aaron Estes, A harag sodrása (Mean Creek) készítője vezényelheti le, mellesleg Matt Reeves számára ügyködik a This Dark Endeavor thriller történetén.. A költségvetést a Media Capitol Rights állja, ahol a House of Cards széria is el fog készülni, amelynek útját  maga Fincher egyengeti. A forgatókönyvet Michael Arlen Ross írja, az úriember eleddig csak a Végzetes kitérő (Turistas) szkriptjével "büszkélkedhet". Sztori? Sajnos azt egyelőre hét lakat alatt tartják.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954610984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása