Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Tomb Raider írói remake-lik a City State izlandi thrillert

2012.06.26. 13:12 koimbra Szólj hozzá!

Még tavaly James Mangold kinézte magának a City State izlandi thriller remake-et, úgy vélte, hogy a Wolverine folytatása előtt ledirigálhatja. Kissé elszámította magát, hiszen a forgatókönyv nem állt készen, sőt, gyakorlatilag nem is volt. Az amerikai verzióhoz most látott hozzá Patrick Massett és John Zinman, a duó többek között a The Finder és a Friday Night Lights sorozatokon dolgozhatott, de az ő tollukból származik a Tomb Raider film szkriptje is.

Az eredeti alkotás cselekménye az izlandi alvilágban játszódott, négy ember útja keresztezi egymást, mikor a külföldi maffia megpróbálja rátenni a mancsát a drogbizniszre. Az egyikük egy korrupt rendőrkapitány, akinek egy prostival van viszonya, a másik egy keresztapa szívproblémákkal, a harmadik pedig egy meg nem született gyermeke miatt bosszút forraló gépész és egy utcai banda által alaposan helybenhagyott rendőrnő, aki úgy dönt, hogy nem bízza a törvényre a dolgot és saját maga rendezi le az ügyet. Előzetes és poszter alant

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr674612203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása