Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tartakovsky rendezi a 3D-s Popeye-t

2012.06.26. 10:58 koimbra 1 komment

Popeye, a spenótkedvelő, folyamatosan pipázó tengerész 1929-ben tűnt fel képregényfiguraként, majd rengeteg rajzfilmsorozat született a főszereplésével. 1980-ban még egy élőszereplős produkció is készült, ahol Robin Williams játszotta a címszereplőt. A Sony két éve jelentette be, hogy várható tőlük egy animációs alkotás.

Ma kiderült, hogy Genndy Tartakovsky vezényelheti le a 3D-s tervezetet. A rendező egyelőre a Hotel Transylvanián ügyködik, majd a bemutató előtt jönnek a kötelező interjúk és ha ezzel végzett, bele tud vágni a Popeye-be. Ez azt jelenti, hogy még egy kicsit várni kell a Samurai Jack egészestés változatára. A rossz hír az, hogy a forgatókönyvet David Ronn és Jay Scherick szállítják le, ők felelősek a Hupikék törpikék (The Smurfs) szkriptjéért.

 

Címkék: 3d miújság popeye

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr184611897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.27. 04:17:59

Ez tök jó hír,gyerekkoromban kedveltem Popey-t,miatta ettem folyton spenótot.A filmek felejthetők voltak,de jó,hogy újra a témához nyúlnak,bár én inkább a Tintin-hez hasonló animációt csinálnék.
süti beállítások módosítása