Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Knight of Cups forgatásáról

2012.06.27. 19:44 koimbra 2 komment

Terrence Malick ismét a kamera mögött. Mondhatnám, hogy ez nagy szó, hiszen csak ritkán tesz hasonlót, de mostanság alaposan belehúzott, mintha attól tartana, hogy nem marad elég ideje arra, hogy mindent el tudjon mesélni, ami a fejében kavarog. A Knights of Cups főszereplője Christian Bale és Freids Pinto lesz, róluk érkezett pár fotó a forgatásról. A történetet nem tették eddig közzé, de ha esetleg valaki a cím alapján próbálna következtetéseket levonni, akkor érdemes lenne utánanézni a hasonló nevű tarotkártyának.

Címkék: forgatás képben knight of cups

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474615361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.06.27. 20:24:19

Nos ez érdekes, mert az se mindegy, hogy a kártya, ez a lovagi kupa milyen helyzetben van. Ettől függően normál állapotban hordozza magában a báj, romantika, képzelet jelentését, valamint fordított állásban pedig a rossz kedv, és a féltékenységet. Mindenképpen rrős érzelmi jelentéssel bír.
A lovag egy eszménykép; tisztaság, csábítás, karizma, szeret jellemzik. A szívét követő lovag. A kupa meghívást jelenthet, ugyanakkor bölcsességet is.
A fúzió pedig nyitottságra buzdít, növelve a tettvágyat, és ambiciózusan ösztönöz. Mindez alap állásban.
A lovagi kupa fordított helyzetben erős vágyódás utáni érzelmi csalódottságot fogalmaz meg.

Ezek tükrében még mindig nehéz megjósolni a film történetét, s Malickot ismerve nem csak úgy az asztalra téve fogjuk megkapni bármilyen találást is kapunk. Nyilván Pinto és Bale kettősének kapcsolata lesz boncolgatva.

vrango 2012.06.27. 22:31:49

Köszi az infókat - engem nem izgat a tarot, és hasonlók, sőt... szóval, ennek a fajta filozófiának nem annyira örülök (jobban tetszett a Tree of life-é), de Malickban azért még nem csalódtam - vagyis várós a film!
Ja, és természetesen Bale szintén mindig kiváló, Freida Pinto pedig a Gettómilliomos sikere ellenére egyelőre még nem került be annyira a nemzetközi (na jó, a hollywoodi:P) film vérkeringésébe, hogy sok főszerepet kapjon, de én benne is bízom:)
süti beállítások módosítása