Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chan marad az akciónál

2012.06.28. 12:19 koimbra 1 komment

Pár héttel ezelőtt Jackie Chan azt találta mondani, hogy ezentúl nem fog pofozkodni a filmjeiben, nem vállal be több olyan filmet, ahol harcművész tudását ismét megcsillogtathatja. Ennek ellenére javában tervezget egy akció-vígjátékot, amelynek ötletét ő maga találta ki, ebből Jay Longino fog összehozni egy forgatókönyvre valót. Chan saját produkciós cégét, a JC Group Internationalt is bevonta a munkálatokba.

Az egyelőre cím nélkül árválkodó projektben Chan egy nyomozót alakítana és fülön akar csípni egy amerikai svindlert, aki nagy összeggel tartozik egy macau-i kaszinónak. A forgatás Hong Kongban, Macauban, Kelet-Európában és Kínában zajlana. A film angol nyelvű lenne.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr734616495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

little2 2012.06.28. 18:13:54

Sose mondta, hogy abbahagyja az akciózást, csak félreértették az újságírók. Már másnap írta a blogjában, hogy ő is csak nézett, hogy mi ez, hogy visszavonul?! Szóval nem ezt akarta mondani, és jelezte, hogy természetesen tovább folytatja, továbbá a jövőben még inkább rá fog gyúrni az angoljára. :D
süti beállítások módosítása