Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Silver Lingings Playbook előzetes - Cooper és Lawrence elmebajos románca

2012.06.28. 20:37 koimbra Szólj hozzá!

2010 végén David O. Russell A harcos (The Fighter) marketingjével törődött, e mellett próbált valamit kezdeni az Uncharted játék filmváltozatával (ezt később magára hagyta) és a The Silver Lingings Playbook forgatókönyvét is csinosítgatta. Ekkor Bradley Cooper és Anne Hathaway tartózkodtak a fedélzeten, később a színésznő helyére Jennifer Lawrence érkezett.

Cooper egy volt töritanárt formál meg, aki négy évet töltött az elmegyógyintézet falai között. Miután kilépdel az intézet ajtaján visszaköltözik édesanyjához és ex-nejével is megpróbálja rendezni viszonyát, kevés sikerrel. Mindeközben közelebb kerül a szintén elmezavaros szomszédnőhöz.

Jackie Weaver, Chris Tucker, Julia Stiles, és Robert De Niro erősíti a szereplőgárdát, a film Amerikában november 21-én kerül a mozikba. Vajon a díjátadókon is meg fog fordulni?

Címkék: trailer drámaelőzetes silver lingings playbook

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr764618024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása