Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Intercom hírlevél

2012.06.29. 09:55 koimbra 1 komment

Pókember és a foci (12)

A világ a foci EB-re figyel, a döntőbe került spanyol és a két elődöntős csapat felkészül és koncentrál. És lazul is egy kicsit. A Sony Pictures munkatársai úgy döntöttek, hogy a csütörtöki olasz-német elődöntő előtt jár a német nemzeti tizenegynek a lendületes lazulás, ezért fantasztikus ajándékban részesítették őket: honfitársaik közül ők nézhették meg először A csodálatos pókember-t (12) (The Amazing Spiderman, hazai bemutató: július12.), méghozzá 3D-ben.
A különleges biztonsági intézkedésekkel védett keddi privát mozizásra a csapat gdanski szállodájában, a Dwor Oliwski különtermében került sor, és a válogatott tagjai szinte hiánytalanul részt vettek rajta: ott volt Ozil, Kheidra, Reus valamint a menedzserük, Oliver Bierhoff is.
A német válogatott vezetősége izgalmat, jókedvet és újabb energiákat vár a vetítéstől. Hogy a nyár egyik legnagyobb szenzációjának ígérkező A csodálatos pókember erre is képes-e, az hamarosan kiderül.
IC Press

Az emlékmás női

Colin Farrell a jövőben küzd a világ, egy mindent bekebelezni próbáló elnyomó hatalom és saját kiismerhetetlen agya ellen. Az emlékmás (Total Recall, hazai bemutató: augusztus) a digitális technika minden varázslatát bevető különleges akció sci-fi, ám nemcsak a látványvilága vagy a kivételesen gyors tempójú izgalmai miatt lesz emlékezetes. Hanem a nők miatt.
A történetben ugyanis fontos szerepet kapnak a nők, méghozzá az erős, harcias nők. Kate Beckinsale és Jessica Biel olyan figurát alakít a történetben, akitől a férfiaknak is bőven van miért félniük. Farrell jó néhányszor össze is méri az erejét velük.
– Megtörtént már velem párszor, hogy filmezés közben véletlenül képen vágtam a partnerem – vallotta be Farrell. – Utána mindig nagyon furdalt a lelkiismeret. De nőkkel ugyanezt… tényleg ciki. Bár a Kate-tel való csókjelenetem jobban zavarba hozott.
Az utóbbi problémának egyszerű az oka: Az emlékmás-t a Die Hard 4.0-val és az Underworld-filmekkel ismertté vált Len Wiseman rendezi: vagyis Kate Beckinsale férje.
IC Press

Egy másnapos nagy napja

A farkasfalka bulizhat. És most forgatókönyvíróra sem szorul hozzá. A Másnaposok óriási meglepetés-sikert arató négyesfogata, amely 2011-ben a folytatással is elképesztően népszerűvé vált, most végre komolyan ünnepelhet. Egyikük, a két film sokak szerint legviccesebb figurája, Zach Galifianakis valóban megnősül – és legénybúcsút is tervez.
Galafianikis a sajtó kizárásával szerette volna oltár elé vezetni 29 éves barátnőjét, Quinn Lundberget. Ám valamelyik meghívott nem tartotta magát az elvárt titoktartáshoz, és a pletykalapok neszét vették a készülő eseménynek. A nyilvánosságra került meghívó a komikus sztár saját kezű rajzát is tartalmazza: saját magát mint trollt, menyasszonyát, a volt balerinát mint szőke hercegnőt ábrázolja. A meghívóban az ifjú pár arra kéri vendégeit, hogy nászajándék helyett adakozzanak egy alapítványnak, mely a helyi kezdeményezésű közösségi munkákat támogatja.
Galifianakis bőven lesz mit ünnepelnie augusztusban, hiszen a lakodalom előtti napon kerül az amerikai mozikba új vígjátéka, a The Campaign (munkacím) (hazai bemutató: szeptember) melyben mindenre alkalmatlan képviselőjelöltet játszik, aki versenyre kell egy profi politikussal: a film komolyságát már az is jelzi, hogy utóbbit Will Ferrell alakítja majd.
IC Press


Avatar 2., 3. & 4

Különleges hírt tett közzé – vagy árult el véletlenül – kedden Sigourney Weaver a Showbiz411 nevű filmes honlapon. Azt nyilatkozta, hogy James Cameron és csapata ősszel forgatni kezdi az Avatar folytatását – és rögtön három részt készítenek el. A világ legsikeresebb filmjének új részeiről eddig csupán találgatások láttak napvilágot, bár Cameron nemrég a New York Times-nak adott interjújában is célzott rá, hogy egyben szeretné elkészíteni a következő három részt. A történetről viszont továbbra is csak annyit tudni, hogy az a tenger alatt fog játszódni. Valószínűleg.
De hogy pontosan mit forgatnak és mennyi ideig tart majd a munka, arról Weaver sem mondott semmit. Azt állította: fogalma sincs a részletekről. A filmkésztés izgalmasabb, bonyolultabb szakasza ezúttal valószínűleg a forgatás után kezdődik: erre utal az is, hogy Jon Landau producer szerint, az első folytatás premierjére sem kerülhet sor hamarabb, mint 2015-ben.
IC Press

Címkék: hírlevél intercom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr914618781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h82h 2012.06.29. 14:30:11

ennyire rossz lenne az amazing spider-man? :D:D
süti beállítások módosítása