Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 2 Guns forgatásáról

2012.06.30. 09:36 koimbra 1 komment

Még 2011-ben Owen Wilson és Vince Vaughn szemezett a 2 Guns képregényfilmmel, majd Mark Wahlberg lépett a fedélzetre, jött vele Denzel Washington is, a rendezői székbe pedig Baltasar Kormakur, a Csempészek (Contraband) alkotója ült bele. Washington egy DEA ügynököt játszik, Wahlberg karaktere a haditengerészetnek fog dolgozni.

Egy Trench nevű fickó ki akar rabolni egy bankot és egy bűnözőt, Steadmant bérel fel a feladatra. Amit Steadman nem tud, hogy Trench valójában DEA ügynök, viszont Trench meg azzal nincs tisztában, hogy Steadman a haditengerészet beépített embere. A két fickó úgy véli, hogy egy maffiózó pénzét lovasítják meg a bankból, de ez sem fedi a valóságot, mert ott valójában a CIA 50 millió dollárja pihen.

Címkék: forgatás képben képregényből film 2 guns

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr394620393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.06.30. 11:48:17

elég sablonos a történet.
süti beállítások módosítása