Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aggeliki lesz Mason a Futótűzben

2012.07.01. 16:27 koimbra 2 komment

aggeliki.jpegHatalmas sikert aratott Az éhezők viadala (The Hunger Games), a Lionsgate gőzerővel dolgozik a folytatás előkészületein, amely 2013 novemberében kerülne a filmszínházakba. Javában folyik a szereplőválogatás, Mia Wasikowska, Jena Malone és Zoe Aggeliki indult harcba Johanna Mason karakterének eljátszásáért, végül a fejesek Aggeliki mellett tették le voksukat. A hölgy még nem írt alá, de valószínűleg hamarosan megbeszélik a részleteket.

Mason győzedelmeskedett egy korábbi viadalon és a Hetes Körzetből érkezett. Mason azt színlelte, hogy gyenge, éhezik és fáradt, de hamarosan kiderült, hogy tettet, módfelett ravasz és alattomos. Kedvenc fegyvere a fejsze, ami nem csoda, hiszen fakitermeléssel foglalkozik.

Aggeliki színészi pályafutása még csak most lendül be, jövőre a R.I.P.D. képregényfilmben és a Percy Jackson folytatásában láthatjuk.

Címkék: miújság könyvből film sequel the hunger games the hunger games 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664622330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robbie90 2012.07.01. 23:25:02

Hát...remélem, hogy nem ő lesz, akkor már inkább Jena Malone, rá sokkal jobban illene a szerep.

Attila1234 2012.07.02. 14:55:12

"Kedvenc fegyvere a fejsze, ami nem csoda, hiszen fakitermeléssel foglalkozik. "

youtu.be/mL7n5mEmXJo
süti beállítások módosítása