Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sztriptíz a filmekben

2012.07.01. 21:36 koimbra 18 komment

Channing Tatum és Matthew McConaughey minden kínálkozó alkalmat megragadtak filmes karrierjük során, hogy megmutassák izmaikat. Előszeretettel dobták le magukról ingeiket, ami után majd a csajok azonnal a szék alá folytak. A héten mutatták be Amerikában a Magic Mike-ot, amiben a két színész ismét megvillanthatja kidolgozott hasizmát. Éljen a chippandle show és a sztriptíz világa. Ennek örömére lássunk néhány produkciót, ahol egy színész vagy színésznő sztriptízelt. Előre szólok, hogy keverni fogom a szezont a fazonnal és olyan jelenetek is helyet kapnak, ahol egy hölgy dögösen vonaglott. 18 éven felülieknek.

 

A 90-es évek elején a franciák jól szórakoztak a Titkolt titkosügynök akció-vígjátékon. James Cameron is felfigyelt a produkcióra és jóval nagyobb költségvetésből elkészítette a saját változatát. A főszerepet Arnold Schwarzeneggerre bízta, aki az Omega kémszervezet aduászát formálta meg, ám otthon neje nem tudja, hogy mivel foglalkozik, kissé unja is magát és szomorú, hogy nem túl izgalmas az élete. Szóval ura megpróbálja kicsit feldobni felesége szürke hétköznapjait. Aztán a hotelszobában Jamie Lee Curtisnek alkalma nyílik arra, hogy megmutassa felettébb dögösen néz ki.

 


Ki hallott A Kék Iaguána bárról? Én sem, de bizonyára, hogy nem a Kék Osztriga bár szomszédságában található. Nos, a filmet 2000-ben mutatták be (hol?), ami konkrétan 5 jó testű nőről szól, akik abból élnek, hogy mutogatják magukat. Az egyik hölgy az egykor sellőt játszó Daryl Hannah, íme az egyik jelenete

 

 


Natalie Portman mostanság szereti mutogatni bájait, mintha attól félne, hogy eddig senki nem vette észre, hogy milyen formás popója (Király!) van. De azért valamennyit mutatott magából a Csak szexre kellesz vígjátékban, a Fekete hattyúban meg lezbizett Mila Kunisszal. No de tekerjünk csak vissza néhány évet, álljunk meg a Közelebb filmnél. Mike Nichols filmjét gyakorlatilag minden helyen dicsérték, ennek ellenére a kasszáknál leszerepelt. Talán ezzel a jelenettel rá tudok venni néhány embert, hogy elővegye...a produkciót.

 

 

Nem teljesen érthető, hogy Robert Rodriguez miért pazarolja tehetségét gyerekfilmekre, de azért két Kémkölykök lezavar egy mesterművet. Hozzá kell tenni, hogy remek meggyőző képességgel bír, hisz Frank Miller valahol a Robotzsaru folytatás környékén fordított hátat Hollywoodnak és Rodriguez beszélte rá, hogy érdemes lenne visszatérni a filmiparba és vászonra vinni a Sin City-t. Sok-sok emlékezetes jelenet, remek színészek és Jessica Alba „lasszótánca”...

 


Nem éppen tiniknek készítette Atom Egoyan az Exoticát, amelynek története egy sztriptízbár körül bonyolódik. Ennek ellenére anno itthon minden srác odaadta volna a fél karját egy Mia Kirshner poszterért.

 


 

 

Brian De Palma a Mars mentőakció kudarca után tért vissza a krimi világába. A végzet asszonyát Rebecca Romijn játszotta, de hiába minden igyekezet a kritikák vegyesen fogadták a filmet. A bukás Antonio Banderas számára egy újabb lökés volt a mélypont felé, Romijnnak sem jött jól a negatív eredmény, hisz hiába figyelt fel rá mindenki az X-Menben, még a Femme Fatale-ben bemutatott sztriptíze nem lendített karrierjén.

 


 

 

 

Marisa Tomei Oscart kapott a Vinnie, az 1ügyűben nyújtott alakításáért, a film ugyan vicces, de senki nem tudja, hogy miért érdemelte ki a díjat. Azóta több produkcióban is bizonyította, hogy szorult bele némi tehetség. A pankrátor egyrészt Mickey Rourke karrierjének adott egy nagyobb lökést (amit nem tudott kihasználni), más részről Tomei is jól játszott benne, de ami itt és most a lényeg, hogy egy sztriptízklubban dolgozik.

 

 

 

Rose McGowan jó csaj? Sokan nem értették, hogy Robert Rodriguez mit eszik rajta, de a rendező több tervezetét is vele akarta megvalósítani. A Vörös Szonjából nem lett (és nem is lesz) semmi, de azért a Terrorbolygóban géppuskalábat kapott. Mielőtt még letépték volna az egyik lábát még nyomott egy szex sztriptízt.

 


 

 

Úgy gondolom sokan elképzelték már, hogy milyen remek lenne, ha Jessica Biel előttük vonaglana. A színésznő a Powder Blue drámában mutatta meg idomait, de hiába vetkőzött, hiába raktak mellé még egy-két jó színészt a rendező csúnyán elcseszte és a marketingre sem volt elég pénz. A film szép csendben tűnt fel a horizonton és mire egyáltalán észbe kaphattunk volna ugyanilyen halkan el is tűnt.

 



Demi Moore tehetségével kapcsolatban talán nem túl nagy az egyetértés, de abban nyugodtan kiegyezhetünk, hogy még mindig jól néz ki. Sőt, a 90-es évek elején a harmadik gyerek is után is dögös volt, ráadásképp a Sztriptízért 12,5 millió dollárt markolt fel. Ennyi fizetést addig egyetlen színésznő sem kapott. A film eléggé lagymatag lett, a csúcspontokat Moore vetkőzős jelenetei jelentették, illetve volt még egy különlegessége a produkciónak: Burt Reynolds bajusz nélkül csinált hülyét magából. Ez lett volna Reynolds nagy visszatérése.

 


 

 

Kim Basinger tökéletes választás a 9 és 1/2 hét filmbe, az erotikától fűtött alkotásban Mickey Rourke előtti  produkciója Joe Cocker számára egyszerűen lenyűgöző. Klasszikus. You Can Leave Your Hat On.

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr674622255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2012.07.01. 23:46:45

kedves kis összeállítás :D nem tudnék hirtelen olyat mondani amely kimaradt volna. :)Demi nálam mindent visz!!!

DeToXXX 2012.07.02. 04:23:54

szilikont biztos vitt :P

exilis 2012.07.02. 06:27:11

Az alkonyattól pirkadatig kígyós táncánál Salma Hayekkel nincs erotikusabb (ha már a lasszós tánc belefért a listába, akkor az is)

slowclub1 2012.07.02. 07:28:12

Nem teljesen ide passzol, de Liv Tyler autómosó jelenete az "Érzéki csalódás"-ban nálam visz mindent!!! :-)
www.youtube.com/watch?v=boclz41jjPE

fehéregér 2012.07.02. 08:13:10

FemmE Fatale-nak kell írni a végzett asszonyát franciául.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.02. 08:40:19

@totorohun: így van, Alkonyattól pirkadatig, meg a halálbiztosban az öltánc. Az még nagyon jó!

Azördögügyvédje 2012.07.02. 09:20:27

Elisabeth Berkely a Showgirls-ben. Nem értem hogy maradhatott ki.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.07.02. 09:21:07

A Coyote Ugly a legjobb, az ottani bártánc. Bár nem vetkőznek.

Shopping 2012.07.02. 12:13:45

Demi úgy mozog mint egy robot.
Annyira szögletes a mozgása, hogy már röhej.
Alba striptease jó, csak nem vetkőzik, akkor meg miért hívják striptease-nek????

Sanosuke 2012.07.02. 17:50:51

nekem Demi Moore és Mariska Tomei mindketten gyönyörű nők :)

és Erika Eleniak az Úszó Erődből ?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.03. 09:01:51

@Shopping: nem hívják annak, mert nem az tényleg. :D

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2012.07.09. 23:06:16

@totorohun: De bele bizony. Én is kb. olyan fejet vágtam mikor először láttam mint Tarantino :D Tehát akkor: Salma Hayek az Alkonyattól pirkadatigban:
youtu.be/S8RVmJtKBAo

Salmának am volt még1 emlékezetes táncjelenete. Mégpedig a Dogmában:
youtu.be/RMcTicx-63Y

Am nálam is 1. Salma Hayek az Alkonyattól pirkadatigban. És 2. Jessica Alba a Sin City-ben.

A többi a futottak még kategória :) Pl. nem értem mit esznek annyian Natalie Portmanen. Félreértés ne essék, jó színésznőnek tartom, tisztelem, becsülöm, de hogy mint "jónő"... nekem eszempontból ő nagyon szürke egér.

convar · http://docs.google.com/document/d/1C9jtT9NLDNv_80m_U9Pv5X_LwJb3bFUqhOMhafMalGg/ 2012.07.10. 00:05:03

Ja, mégvmi:

"Rose McGowan jó csaj? Sokan nem értették, hogy Robert Rodriguez mit eszik rajta, de a rendező több tervezetét is vele akarta megvalósítani."

Talán tejszínhabot, mivel hogy akkoriban együtt jártak. De azóta már szakítottak:
cspv.hu/nws/0807/rose/

Van egy sanda gyanúm hogy Rodri emiatt vágatta ki a Machetéből az összes vele készült jelenetet :D Mint ahogy valószínű hogy a Vörös Szonjából is végül épp ezért nem lett semmi.
süti beállítások módosítása