Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watts, mint Diana hercegnő

2012.07.02. 20:51 koimbra 1 komment

Hirtelenjében eléggé felkapott le a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegnő. Egyszerre három projekt is formálódik. Az egyiknél Charlize Theron nevét emlegették legutóbb, a másiknál Keira Knightley volt az esélyes. A harmadikban Naomi Watts formálhatja meg a hercegnőt. A Watts főszereplésével készülő Caught in Flight címre hallgató alkotás Diana és Dr. Hashnat Kahn kapcsolatára fókuszál. 1995-től ápoltak bizalmasabb viszonyt egymással, ami egészen a balesetig tartott. Kahn 1998-ban törte meg a csendet és a The Telegraphnak adott interjúban beszélt viszonyukról.

Korábban úgy hírlett, hogy Jessica Chastaint szerződik le, de mivel mostanság elég sok munkája akad sajnos nem tudta bevállalni a filmet. A produkciót Oliver Hirschbiegel, A bukás rendezője készíti, akire ráférne már egy kiadós siker.

Címkék: képben caught in flight

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr494624746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2012.07.02. 21:22:04

hű, elég jó munkát végeztek a sminkesek. a nő jó színész, a rendező jó filmes, szurkolok nekik.
süti beállítások módosítása